Termeni și condiții

1. CONDIŢII GENERALE

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor comenzilor plasate de către un client  către societatea ADIM EXIM 94 S.R.L., pe versiunea pentru mobil și desktop a site-ului, prin intermediul unui apel telefonic sau oricare din celelalte metode de comandă.

Prin utilizarea MAGAZIN.ARMONIEINSUFLET.RO şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos. Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles condițiile impuse mai jos.

Includerea oricăror  servicii pe magazin.armonieinsuflet.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica la o anumită perioadă de timp secțiunea “Termeni și condiții” fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii și condițiile de pe magazin.armonieinsuflet.ro la momentul plasării comenzii.

Armonie in suflet (ADIM EXIM 94 SRL) dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (I) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (II) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul https://magazin.armonieinsuflet.ro sau care ar afecta siguranța site-ului sau (III) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

2. PREŢURILE ŞI TAXELE DE LIVRARE

Preţurile afişate pe magazin.armonieinsuflet.ro nu includ o taxă de livrare, pentru ca livrarea se face pe mail.

3. PLASAREA COMENZII/ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul magazin.armonieinsuflet.ro sau prin mail. telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciu clienţi.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru.

4. LIVRARE

Depunem toate eforturile necesare cu privire la acceptarea și procesarea comenzilor și livrarea se face pe mailul indicat de dumneavoastră la plasarea comenzii, în maxim 48 ore de la confirmarea plătii de către banca sau procesatorul de plată cu cardul.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge în acest interval, vă rugăm să ne contactaţi  prin apel telefonic la  0738 643 624 sau prin e-mail echipa@armonieinsuflet.ro .

5. METODE DE PLATĂ 

CARD BANCAR ÎN ORICE VALUTĂ

Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card bancar valabil  (VISA, Mastercard). Suma aferentă va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră. Procesatorul de plată prin card îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, poate refuza anumite comenzi.

TRANSFER BANCAR DIRECT

Puteţi alege să plătiţi prin ordin de plata din contul dumneavoastra bancar, in contul firmei noastre. Dupa plasarea comenzii veţi primi factura proforma pe mail, unde gasiti datele noastre de plata.

DEPUNERE NUMERAR INTR-O CASIERIE ING BANK

Dacă alegeți să mergeți într-o casierie ING BANK pentru a depune numerar direct în contul firmei noastre, veți plăti suplimentar de suma menționată în factura proformă comisionul bancar de 15 lei.

6. CONTRACTUL DE PRESTARI SERVICII

Fiecare comanda este insotita de un contract de prestari servicii. Gasiti contractul cadru aici.

7. REZILIEREA UNOR TERMENI 

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

9. DREPTURI DE PROPRIETATE

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe magazin.armonieinsuflet.ro,   revin companiei ADIM EXIM 94 S.R.L..

Orice utilizare a site-ului  magazin.armonieinsuflet.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea noastră.

10. INFORMAŢII DESPRE COMPANIE

Denumirea societăţii

ADIM EXIM 94 SRL

Forma juridică

Societate cu răspundere limitată

Sediul social

str. Brailei nr 58, Galati

Numărul din registrul comerţului

J17/3305/94

Codul de identificare fiscală

6666009

Telefon: 0738 643 624

Mail: echipa@armonieinsuflet.ro